VENECIA PALACE Opinie POLECAM opinie, venecia_palace OPINIE

VENECIA PALACE Opinie POLECAM opinie, venecia_palace OPINIE

Postprzez Marta » 7 maja 2010, o 11:39

• POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mielismy wesele w Venecia Palace pod koniec sierpnia zeszłego roku i bylo po prostu rewelacyjnie!!
O ile rozumiem, ze doswiadczenia kazdej osoby moga byc rozne o tyle rozumiem rowniez, ze czesto jest tak ze to konkurencja chwyta sie ciosow ponizej pasa i wiesza negatywne posty w miejscach, ktore dobrze wywiazuja sie ze swoich zobowiazan, nawet szkalować na wyrost.
A poza tym zwykle jednak jest to tak, ze jak ktos ma przykre doswiadczenia to je rozdmuchuje, a jak wszystko poszlo dobrze, to niewielu osobom chce sie poswiecic czas na to, zeby gdzies kogos pochwalic.
W Venecii Palace latwo jest sie zakochac – piekne tereny, bardzo ladne pokoje hotelowe, przepiekna sala (nasze wesele bylo w Sali Dozow). Szczegolow calego procesu organizacji wesela nie ma co opisywac, bo kazdy przypadek jest inny. Powiem tylko tyle – z calego serca moge ich polecic. Nasze wesele bylo po prostu rewelacyje, wszystko poszlo jak po masle, nie bylo absolutnie zadnych problemow. Jedzenie bylo w akuratnich porcjach i naprawe bardzo smaczne, obsluga po prostu rewelacyja, wszyscy bardzo pomocni, uprzejmi i znajacy swoje obowiazki.
Nasze wesele bylo na 180 osob. Moj maz jest obcokrajowcem, potrzebowalismy wiec obslugi mowiacej po angielsku, co rowniez nie stanowilo problemu.
Hotel oferuje bardzo duzo dodatkowych atrakcji (jak np czerwony dywan dla mlodej pary czy salwy armatnie, obie rzeczy bardzo polecam!) ktore naprawde urozmaicaja wesele. Poza tym sa bardzo pomocni jesli ktos ma swoje wlasne pomysly (jak np zmiana flagi na masztach itp) i naprawde pomagaja, aby ten wyjatkowy dzien byl naprawde wyjatkowy.
Sala Dozow jest po prostu piekna, nie wymaga dodatkowych ozdob czy urozmaicen. Dysponuje rowniez tarasem wychodzacym na jezioro oraz barem, co na takich uroczystosciach jest bardzo wazne, zwlaszcza w lato.
Biją konkurencję na głowę w każdym calu, ponieważ oglądaliśmy bardzo wiele obiektów nim podjęliśmy decyzję o wyborze.
Zycze wszystkim aby ich Dzien byl tak piekny, niesamowity, wyjatkowy i udany jak nasz.
Pozdrawiam,
Marta
Marta

Re: VENECIA PALACE Opinie POLECAM opinie, venecia_palace OPI

Postprzez rob » 14 cze 2010, o 13:33

Potwierdzam wszystko blylo ok, a najbardziej hotel stanol na wysokosci zadania. Gdybym mogl to jeszcze raz bym sie ozenił :)
rob

Postprzez Mariancio82 » 25 cze 2010, o 13:53

Jeśli mogę wyrazić moją opinię to Venecia Palace to naprawdę świetna, profesjonalna firma która doskonale zna się na organizowaniu imprez weselnych. Niedawno miałem przyjemność bawić się na weselu w hotelu Venecia Palace i muszę przyznać, że pod względem organizacji, wszelkich aspektów które zależą od miejsca/lokalu imprezy, było to najlepsze wesele na jakim byłem. Świetna sala, ładnie przystrojona, wszystko nowe i zadbane, nie ma kiczu ani tandety, jest po prostu z klasą, a przede wszystkim bardzo czysto i schludnie. Pochwalić należy też obsługę, która wykazywała się pełnym profesjonalizmem, i wyrozumiałością, a przy tym była niezwykle szybka przy obsługiwaniu gości. Kuchnie można określić jednym słowem - doskonała. Poza tym widać że w hotelu Venecia Palace wesela to nie pierwszyzna (a byłem na kilku w innych lokalach, w których dało się odnieść takie wrażenie). Dania było podawane w dobrej kolejności a z porami ich podawania trafiali w przysłowiową "10".

Noc również spędziłem w jednym z pokoi hotelu Venecia Palace i tutaj również muszę się wypowiedzieć w samych superlatywach. Pokoje bardzo ładne, czyste i schludne. Pełen komfort. Przebywanie w pokoju sprawiało przyjemność. Całą imprezę jak i pobyt wspominam bardzo miło.

Jestem przekonany, że każdy kto będzie miał tam swoje wesele wyrazi podobna jak ja opinię o Venecia Palace.

Pozdrawiam :mrgreen:
Mariancio82

Postprzez Bozena_N » 6 lip 2010, o 07:49

Wszystkie powyższe posty to prawda. Jeśli wyrażamy tutaj opinie o Venecia Palace, to ja dołączam się ze swoją :) Moja opinia o Venecia Palace jest bardzo dobra. Miałam tam swoje wesele i wszystko było na jak najwyższym poziomie. Stoły zastawione na maxa, obsługa kulturalna, a szef bardzo miły :) Napradę polecam sale weselną w Venecia Palace !!!
Bozena_N

Postprzez kate1980 » 13 lip 2010, o 08:02

Byłam niedawno w Venecia Palace na weselu mojej przyjaciółki. Wrażenia niezapomniane !!! Sala jest poprostu przepiękna. To było istnie królewskie wesele !!! Na obsługę i jedzenie nie można było narzekać. Wszystko przygotowane profesjonalnie, a obsługa też na najwyższym poziomie. Także dołaczam z moją opinią to powyższych opinii na tym forum :) Polecam !!!
kate1980

Postprzez Ania_82 » 21 lip 2010, o 13:28

Też myślę, że Venecia Palace to najwyższa marka w organizacji imprez weselnych. Również miałam okazję się tam bawić na weselu mojej siostry i ciężko znaleźć jakąś kwestię, do której można by się doczepić. Dobra organizacja, wspaniała obsługa, dobre jedzenie, ciekawe wnetrza, oraz - co podkreślała sistrzyczka - życiowe ceny.
Ania_82

Powrót do Wesela